Інформація для внутрішньо переміщених осіб, щодо створення платформи єДопомога

   Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Коростишівської міської ради інформує, що за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Швеції з метою забезпечення нагальних потреб громадян, які постраждали від російської агресії Міністерством соціальної політики України було створено платформу єДопомога по збору потреби щодо надання адресної гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

    Завдання проекту - об'єднати можливості країни, міжнародних неурядових організацій та волонтерів в адресній гуманітарній допомозі.

   Платформа єДопомога допомагає кожному, хто постраждав від російської агресії.

  На вказаній платформі можна залишити заявку на отримання гуманітарної допомоги: продуктами харчування, засобами гігієни, ліками, побутовими речами, одягом та скористатися різними видами соціальних послуг.

 Зареєструватись на платформі єДопомога https://edopomoga.gov.ua/ можна за посиланням https://social.edopomoga.gov.ua/#about в рубриці «Отримати допомогу», внутрішньо переміщена особа заповнює заявку на отримання допомоги та обирає необхідні види допомоги у сформованому особистому кабінеті. Після сформованої та відправленої заявки очікує гуманітарну допомогу від обраного благодійника.