Літературно- музичне свято «Хай квітне миром вся земля»

1 червня  - це перший день літа та шкільних канікул, а  ще в цей день   в  усьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей.

 З нагоди цього свята бібліотекарі дитячої бібліотеки провели літературно-музичне свято «Хай квітне миром вся земля» для  дітей з обмеженими можливостями  з  Асоціації захисту прав інвалідів з дитинства «Надія». 

den zahystu diteu

 

Ведучі ознайомили присутніх з історією  проведення Міжнародного дня захисту дітей та побажали всім діткам яскравих посмішок, чудових мрій, неймовірних успіхів та виконання всіх бажань.

Під час свята перед присутніми виступив міський голова Іван Михайлович Кохан,  який сказав, що  діти були і завжди залишаться нашим найдорожчим скарбом та гордістю держави. « Ми хочемо і будемо робити все,  щоб наші діти були здоровими, щасливими і розумними, жили в мирі, радості й були впевнені у завтрашньому дні» - сказав Іван Михайлович.

Свої музичні вітання та теплоту своїх сердець всім присутнім дарували вихованці музичної школи: Єв

zahyst diteu 2

а Мороз, Аня Дихнич, Анастасія Хмельова, Софійка Дубівка та Федосєєва Катя. По завершенню свята всіх дітей пригостили бутербродами та солодощами.

den zahystu ditey 3