• Головна
  • Новини
  • Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради

Відділ освіти, молоді та спорту Коростишівської міської ради повідомляє, що 2 червня 2017 року Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич з робочою поїздкою відвідала Житомирську область.

         У рамках візиту Міністр відвідала опорну школу – Коростишівську гуманітарну гімназію № 5 ім. Т.Г. Шевченка.

         «Коростишівська гуманітарна гімназія №5 імені Т. Г. Шевченка Житомирської області має охопити навчанням учнів з сусідніх шкіл. Для цього необхідно організувати підвіз та продумати адаптацію навчальної програми з поглибленим вивченням іноземних мов.», про це зазначила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.

2694926953

         «Школа має гарну базу, прогресивних вчителів. Ви маєте продумати маршрут підвозу дітей з інших шкіл та те, як вони будуть входити у навчальний процес. Оскільки у вас вивчають іноземну мову поглиблено з молодших класів, а у інших школах діти такого рівня знань не мають», – зазначила Лілія Гриневич, звертаючись до керівництва школи.
2695226956

         Міністр освіти і науки оглянула навчальні кабінети, мультимедійне обладнання, ознайомилися з діяльністю учнів та педагогів під час канікул, а також поспілкувалася із вчителями гімназії.