• Головна
  • Новини
  • Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Відповідно до вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

Проект рішення Коростишівської міської ради «Про затвердження Порядку демонтажу

незаконно розміщених тимчасових споруд на території Коростишівської міської ради”

Розробник: відділ правової та кадрової роботи Коростишівської міської ради. 

Проект спрямований на покращення благоустрою та збереження архітектурного вигляду міста; ефективне використання ресурсів територіальної громади; збереження охоронних зон інженерних мереж міста; встановлення єдиного Порядку демонтажу тимчасових споруд на території Коротишівської міської ради.

Мета рішення: встановлення на території Коростишівської міської ради єдиного порядку демонтажу незаконно  розміщених тимчасових споруд (далі по тексту - ТС) на території Коростишівської міської ради, передбачає механізм, підстави, терміни і порядок проведення демонтажу тимчасових споруд.

Підстава для розробки: ст 22 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Коростишівської міської ради Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі в відділ правової та кадрової роботи Коростишівської міської ради за адресою: 12501, м. Коростишів, вул. Володимирська, 1, тел. 5-83-04, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Додаток

ДрукE-mail