• Головна
  • Новини
  • Коростишівська територіальна громада отримала неймовірну підтримку від Фонду Міжнародної Солідарності, що дозволило забезпечити критичну інфраструктуру та облаштувати протирадіаційні укриття для мешканців громади

Коростишівська територіальна громада отримала неймовірну підтримку від Фонду Міжнародної Солідарності, що дозволило забезпечити критичну інфраструктуру та облаштувати протирадіаційні укриття для мешканців громади

Цього разу отримано 4 бензинових генераторів потужністю 5.5 кВт (вартістю 13431,60 злотих) та 5 бензинових генераторів потужністю 8 кВт (вартістю 23923.50 злотих).

Загальна вартість допомоги становить 37355.10 злотих.

Забезпечення безперебійними соціальними та адміністративними послугами стало реальністю завдяки плідній співпраці Коростишівської міської ради з Фондом Міжнародної Солідарності (Solidarity Fund PL in Ukraine) (Республіка Польща) у партнерстві з BGK – wspieramy rozwój firm (Банк Господарства Крайового) та Європейською комісією (European Commission).

Ця допомога від Фонду Міжнародної Солідарності є надзвичайною у складні часи для нашої країни, коли Україна стикається з російською агресією. Міжнародні гуманітарні організації, волонтерські спільноти та фонди проявляють солідарність з Україною, допомагаючи їй протистояти цій загрозі.

Ми щиро вдячні Фонду Міжнародної Солідарності за їхню неоціненну допомогу та за увагу, яку вони приділяють потребам нашої громади. Також хочемо висловити подяку всім, хто надавав допомогу та підтримку - ваша підтримка є надзвичайно важливою для нас у ці важкі часи.

Разом переможемо!

gumd1 gumd