• Головна
  • Новини
  • Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення сесії «Про затвердження Порядку організації поховання померлих і ритуального обслуговування населення на території Коростишівської міської ради»

Проект регуляторного акта – рішення сесії «Про затвердження Порядку організації поховання померлих і ритуального обслуговування населення на території Коростишівської міської ради» .

Розробник проекту – відділ економічного розвитку, житлово – коммунального господарства та благоустрою Коростишівської міської ради.

Мета проекту – врегулювання організаційно – правових заходів щодо порядку організації поховання померлих і ритуального обслуговування населення на території Коростишівської міської ради відповідно вимог Закону України «Про поховання та похорону справу»

Пропозиції та зауваження приймаються  розробником проекту в письмовій формі за поштовою адресою: 12501м. Коростишів, вул. Володимирська, 1 або за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Строк отримання пропозицій та зауважень  до проекту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення.

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Коростишівської міської ради в розділі «Регуляторна діяльність»/«Проекти регуляторних актів»за посиланням https://korostyshiv-rada.gov.ua/rehuliatorna-polityka/65-rehuliatorna-polityka/rehuliatorna-diialnist