Шановні абоненти МКП «Водоканал»!

Повідомляємо Вас, що 20.08.2021 року набрав чинності Закон України від 15.07.2021 року № 1657-IXяким внесено зміни у розділ II«Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)»Документ доповнено новим пунктом:

« З зі зн.1 « На території регіонів України(областей м. Київ, м. Севастополя), на яких установлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення короновірусної хвороби (COVID-19), на період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки та протягом 30 днів з дня його скасування забороняється припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг громадянам України у разі їх не оплати або не оплати у повному обсязі.

МКП «Водоканал» просить не зволікати з погашенням заборгованості з водопостачання і водовідведення за для збереження власного комфорту та уникнення додаткових витрат за їх відновлення.

У разі непогашення боргу МКП «Водоканал» буде змушений припинити(обмежити послуги з водопостачання і водовідведення).

 МКП «Водоканал» вдячний кожному своєму споживачу за своєчасні розрахунки за спожиті послуги з водопостачання і водовідведення.

Адміністрація МКП «Водоканал»