Зробимо наше місто чистішим!

Шановні жителі міста,

фізичні особи-підприємці та юридичні особи

Коростишівської обднаної територіальної громади

 

Відповідно до п. 3.1.1 Правил благоустрою Коростишівської обднаної територіальної громади, підприємства, установи, організації та громадяни забезпечують благоустрій земельних ділянок, наданих їм відповідно до вимог законодавства України у власність, користування, оренду, а також прибирання прилеглих територій загального користування:

- по всій довжині прилеглої земельної ділянки;

- в ширину - на визначену затверджену відстань, у випадку відсутності затвердження - до проїзної частини вулиці (площі, проїзду тощо), з врахуванням прибордюрної частини.

Прибудинкова територія включає: тротуари, спішохідні доріжки, газони та зелені насадження. Прибирання здійснюється власними силами.

 Невиконання цих Правил є порушенням статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, що тягне за собою накладення штрафу на фізичних осіб - від двадцяти до вісьмидесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 340 грн. до 1360 грн.) та юридичних та фізичних осіб-підприємців від пятидесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян (від 850 грн. до 1700 грн.).

Давайте разом  зробимо наше місто чистішим!

 

Виконавчий комітет Коростишівської міської ради