• Головна
  • Новини
  • Розпочинається підготовка до вступної кампанії до вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських

Розпочинається підготовка до вступної кампанії до вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських

Головне управління Національної поліції в Житомирській області проводить добір кандидатів, яким станом на 31 грудня 2021 року виповниться 17 років, які мають повну загальну середню освіту, для направлення на навчання до вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських (далі-ВНЗ МВС України), для отримания вищої освіти на денній формі навчання за державним замовленням, a саме:                                  

- Національна академія внутрішніх справ;

- Харківський національний університет внутрішніх справ;

- Львівський державний університет внутрішніх справ;

- Дніпропетровський державний університет внутpішиіх справ;

 - Одеський державний університет внутрішніx справ;

- Донецький юридичний інетитут МВС України (дислокується в м. Кривий Piг).

Після закінчення навчання випускники ВНЗ МВС України проходять службу в органах та підрозділах Національній поліції України згідно набутої випускником кваліфікації, спеціальності та спеціалізації (підрозділи досудового розслідування, превентивної діяльності, кримінальної поліції та інші). Для оформлення документів для направлення на навчання за державним замовленням до ВНЗ МВC України необхідно особисто звернутися до підрозділів кадрового забезпечення відділів та відділень поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області за місцем реєстрації.

Отримати інформацію можна за телефоном (04130) 5-06-40 або за номером м.т. 0973840643, або ж звернутись до відділу поліції № 2 Житомирського районного управління поліції Головного управління Національної поліцї в Житомирській області за адресою: м. Коростишів, вул. Різдвяна, 7.

Більш детальну інформаію про кожний ВНЗ МВС України можна отримати на офіційних сайтах вищевказаних навчальних закладів.