• Головна
  • Новини
  • Розпочинає свою роботу в тестовому режимі Управління Центру надання адміністративних послуг міської ради

Розпочинає свою роботу в тестовому режимі Управління Центру надання адміністративних послуг міської ради

Коростишівська міська рада повідомляє, що в рамках співпраці з міжнародною Програмою «U-LEAD з Європою», розпочинає свою роботу в тестовому режимі Управління Центру надання адміністративних послуг міської ради, яке знаходиться на першому поверсі приміщення за адресою: м.Коростишів, вул. Соборна Площа, 18.

У структурі даного Управління з 05 жовтня 2020 року запрацюєвідділ реєстрації місця проживання, в якому мешканці громади зможуть отримати послуги з реєстрації/ зняття з реєстрації.

У подальшому буде забезпечена робота відділу державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та речових прав на нерухоме майно Коростишівської міської ради.

У повному об’ємі всі види адміністративних послуг, які мешканці територіальної громади на сьогодні отримують в Коростишівській міській раді, ЦНАП зможе надавати за умови поставки матеріально-технічного обладнання та програмного забезпеченняПрограмою «U-LEAD з Європою», яке на даний час затримується і планується на листопад 2020 року. Однак, звертаємо увагу на можливість отримання консультації у телефонному режимі за номером (04130) 5-25-88 та у режимі листування за адресою електронної пошти  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Сподіваємося на розуміння і підтримку громади при зверненні до міської ради для вирішення життєвоважливих питань.