• Головна
  • Новини
  • Повідомлення Держпродспоживслужби України в Житомирській області

Повідомлення Держпродспоживслужби України в Житомирській області

Коростишівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирськійобласті повідомляє, що Житомирська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів проводить лабораторні дослідження води питної, лабораторно-інструментальні дослідження повітря робочої зони та атмосферного повітря.

Розрахунок вартості послуг згідно наказу Міністерства аграрної політики та продовольства 13.02.2013 № 96 (у редакції наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України 26.01.2016 № 18) «Розміри плати за послуги, які надаються регіональними службами ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні і транспорті та бюджетними установами центрального органу виконавчої влади, який реалізує державну політику у галузі ветеринарної медицини, сферах безпечності та окремих показників якості харчових продуктів».

З питання дослідження питної води, атмосферного повітря та повітря закритих приміщень можете звертатись  до Житомирської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за адресою: м. Житомир, вул. Коростишівська, 54, тел. (0412)42-70-03 або до Коростишівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за адресою: м. Коростишів, вул. Горького, 66, тел. (04130) 5-62-61.