• Головна
  • Новини
  • Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Стратегії розвитку Коростишівської міської об’єднаної територіальної громади до 2027 року.

З метою громадського обговорення на сайті Коростишівської міської ради оприлюднено заяву  про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Стратегії розвитку Коростишівської міської об’єднаної територіальної громади до 2027 року.

Строк громадського обговорення заяви – 15 (п'ятнадцять) днів з даної публікації.

Відповідальний за організацію розгляду – Паламарчук Є.В., головний спеціаліст відділу містобудування та архітектури Коростишівської міської ради.

Пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проекту Стратегії розвитку Коростишівської міської об’єднаної територіальної громади до 2027 року приймаються в адмінбудівлі  Коростишівської міської ради за адресою: 12501, Житомирська обл., Коростишівський р-н, м.Коростишів, вул. Володимирська, 1, або на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

тел. 04130-58310

Ознайомитись із заявою можна на офіційному сайті Коростишівської міської ради www.korostyshiv-rada.gov.ua