Реєстр наборів відкритих даних

Набори даних, що підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних, розпорядником яких є Коростишівська міська рада

№ з/п Набори даних Особи (підрозділи), які відповідають за оприлюднення набору даних Посилання на набір даних на Єдиному державному веб-порталі відкритих даних
1 2 3 4
1. Довідник підприємств, установ (закладів) та організацій розпорядника інформації та підпорядкованих йому організацій, у тому числі їх телефонів та адрес Загальний відділ міської ради (Сорока Ю.О.)  
2. Інформація про організаційну структуру розпорядника інформації Відділ правової та кадрової роботи міської ради (Зубро О.В.)  
3. Звіт про використання бюджетних коштів (для розпорядників інформації, що використовують бюджетні кошти), зокрема за окремими бюджетними програмами Фінансове управління міської ради (Градовська О.М.)  
4. Нормативи, що затверджуються розпорядником інформації Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (загарія І.С.) Інші структурні підрозділи, відповідальні за підготовку нормативів  
5. Переліки національних стандартів, які в разі добровільного застосування є доказом відповідності продукції вимогам технічних регламентів Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (загарія І.С.) Інші структурні підрозділи, відповідальні за підготовку стандартів  
6. Звіти, в тому числі щодо задоволення запитів на інформацію Загальний відділ міської ради (Сорока Ю.О.)  
7. Річні плани закупівель Уповноважена особа з питань закупівель (Пастушкевич О.В.)  
8. Інформація про систему обліку, види інформації, яка зберігається розпорядником Загальний відділ міської ради (Сорока Ю.О.)  
9. Реєстр (перелік) наборів відкритих даних Загальний відділ міської ради (Сорока Ю.О.)  
10. Перелік адміністративних послуг, інформаційні картки адміністративних послуг та бланки заяв, необхідних для звернення щодо надання адміністративних послуг Управління центр надання адміністративних послуг міської ради (Зелінська О.Ю.)  
11. Адміністративні дані, що збираються (обробляються) розпорядником інформації Управління центр надання адміністративних послуг міської ради (Зелінська О.Ю.)  
12. Правові акти, що підлягають оприлюдненню відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" Загальний відділ міської ради (Сорока Ю.О.)  
13. Фінансова звітність суб'єктів господарювання державного сектору економіки, що належать до сфери управління розпорядника інформації Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.) Управління соціального захисту населення та охорони здоров'я міської ради (Ящик С.О.)  
14. Перелік об'єктів права комунальної власності. Перелік об'єктів, що знаходяться в повному господарському віданні чи оперативному управлінні комунальних підприємств Коростишівської міської ради Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
15. Звіти про виконання фінансових планів комунальних підприємств Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.) Управління соціального захисту населення та охорони здоров'я міської ради (Ящик С.О.)  
16. Титульні списки на проведення капітального та поточного ремонту, будівництва, реконструкції та благоустрою Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
17. Інформація про рекламні засоби (дані про місце розміщення рекламного засобу, його види і розміри, найменування розповсюджувача зовнішньої реклами, номер телефону розміщувача реклами, адреса електронної пошти, дата видачі дозволу та строк його дії, номер і дата укладення договору, якщо місце розміщення рекламного засобу належить до комунальної власності) Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
18. Перелік інвестиційних договорів, додатків, додаткових угод та інших матеріалів до них, умов, у тому числі посилань на оприлюднені ресурси в Інтернеті Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
19. Дані про об'єкти та засоби торгівлі (пересувної, сезонної тощо) Загальний відділ міської ради (Сорока Ю.О.)  
20. Відомості про ярмарки (строк проведення, місце, кількість та вартість місць), організаторів ярмарків, договори, укладені з організаторами таких ярмарків Загальний відділ міської ради (Сорока Ю.О.)  
21. Відомості про залучення, розрахунок розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури населеного пункту Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
22. Відомості про транспортні засоби, які обслуговують пасажирські автобусні, тролейбусні та трамвайні маршрути перевезення (кількість транспрртних засобів на кожному маршруті, марка, модель, державний номер, пасажиромісткість) Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
23. Дані про місце розміщення зупинок міського електричного та автомобільного транспорту Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
24. Відомості про лікарські засоби/препарати, придбані за бюджетні кошти, відомості про розподілення таких ліків між закладами охорони здоров'я та їх залишки в кожному з них Управління соціального захисту населення та охорони здоров'я міської ради (Ящик С.О.)  
25. Поіменні результати голосування депутатів на пленарних засіданнях органу місцевого самоврядування Загальний відділ міської ради (Сорока Ю.О.)  
26. Дані про депутатів місцевих рад, у тому числі контактну інформацію та графік прийому Загальний відділ міської ради (Сорока Ю.О.)  
27. Дані про зелені насадження, що підлягають видаленню, відповідно до виданих актів обстеження зелених насаджень Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
28. Дані про доступність будівель для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення Відділ містобудування та архітектури міської ради (Загоровська Т.В.)  
29. Дані про надходження звернень на телефонні "гарячі лінії", в аварійно-диспетчерські служби, телефонні центри тощо Загальний відділ міської ради (Сорока Ю.О.)  
30. Дані про електронні петиції, у тому числі осіб, що їх підписали, та результати розгляду Загальний відділ міської ради (Сорока Ю.О.)  
31. Дані громадського бюджету, бюджету участі тощо, у тому числі про проекти, результати голосування, реалізацію підтриманих проектів Фінансове управління міської ради (Градовська О.М.)  
32. Дані про паркування, у тому числі розміщення майданчиків, їх операторів, обладнання та функціонування Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
33. Дані про надані адміністративні послуги Управління центр надання адміністративних послуг міської ради (Зелінська О.Ю.)  
34. Дані про видані будівельні паспорти Відділ містобудування та архітектури міської ради (Загоровська Т.В.)  
35. Дані про медичне обладнання комунальних закладів охорони здоров’я Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради (Ящик С.О.)  
36. Дані про розміщення спецтехніки, що використовується для надання комунальних послуг, благоустрою, виконання будівельних та ремонтних робіт Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
37. Дані про черги дітей у заклади дошкільної освіти Відділ освіти, молоді та спорту міської ради (Джаман І.В.)  
38. Території обслуговування закладів дошкільної та загальної середньої освіти Відділ освіти, молоді та спорту міської ради (Джаман І.В.)  
39. Дані містобудівного кадастру, у тому числі геопросторові дані Відділ містобудування та архітектури міської ради (Загоровська Т.В.)  
40. Дані про видані дозволи на порушення об’єктів благоустрою Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
41. Дані про облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов (квартирний облік) Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
42. Дані про споживання комунальних послуг (електрична енергія, теплова енергія, природний газ, тверде паливо, рідке паливо холодна та гаряча вода із зазначенням частки відновлюваних джерел енергії) комунальними підприємствами, установами та організаціями Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
43. Надходження і використання благодійної допомоги Фінансово-господарський відділ міської ради (Яковенко Є.П.) Відділ освіти, молоді та спорту міської ради (Джаман І.В.) Відділ культури та туризму (Хмельова О.Л.) Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради (Ящик С.О.)  
44. Планові та фактичні показники сплати за договорами оренди комунальної власності, розміщення тимчасових споруд, розміщення рекламних засобів Фінансове управління міської ради (Градовська О.М.) Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
45. Перелік об’єктів комунальної власності, що передані в оренду чи інше право користування (з даними про умови передачі об’єктів в оренду чи умови іншого користування) до закінчення строку, встановленого пунктом 6 розділу “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про оренду державного та комунального майна” Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
46. Перелік об’єктів комунальної власності, які можуть бути передані в оренду (до дати, визначеної підпунктом 1 пункту 1 розділу “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про оренду державного та комунального майна”) Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
47. Генеральні плани населених пунктів, плани зонування території, детальні плани території, містобудівна документація територіальних громад, їх проекти (комплексний план просторового розвитку території територіальної громади) Відділ містобудування та архітектури міської ради (Загоровська Т.В.)  
48. Дані про місцезнаходження міського електричного та пасажирського автомобільного транспорту в режимі реального часу, у тому числі короткострокові зміни в русі транспорту та час прибуття транспорту на зупинки в режимі реального часу Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
49. Дані про розміщення громадських вбиралень комунальної власності Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
50. Перелік перевізників, що надають транспортні послуги з перевезення пасажирів міським електричним та автомобільним транспортом, у тому числі маршрути перевезень Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
51. Розклад руху міського електричного та автомобільного транспорту Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
52. Перелік земельних ділянок комунальної власності, що пропонуються для передачі у власність громадян та юридичних осіб або для надання у користування Відділ земельних відносин та екології міської ради (Левченко О.М.)  
53. Дані щодо ремонту автомобільних доріг місцевого значення Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
54. Реєстр містобудівних умов та обмежень Відділ містобудування та архітектури міської ради (Загоровська Т.В.)  
55. Дані про тарифи на комунальні послуги, які затверджуються органом місцевого самоврядування Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
56. Перелік цільових місцевих програм, змін до цільових місцевих програм та звітів про виконання цільових місцевих програм Фінансове управління Коростишівської міської ради (Градовська О.М.)  
57. Перелік заяв щодо безоплатної приватизації земельних ділянок громадянами Відділ земельних відносин та екології міської ради (Левченко О.М.)  
58. Дані про розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності Відділ містобудування та архітектури міської ради (Загоровська Т.В.)  
59. Дані про місцезнаходження комунальних контейнерів (за категоріями), контейнерних майданчиків, місць прийому небезпечних відходів, вторинної сировини Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
60. Дані про місцезнаходження комунальних об’єктів управління відходами, їх площі та обсяги надходжень Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
61. Дані про вилов, стерилізацію та ідентифікацію безпритульних тварин Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
62. Дані про дитячі, спортивні та інші майданчики для дозвілля та відпочинку, що перебувають у комунальній власності Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
63. Дані про накладені штрафи за порушення правил паркування транспортних засобів Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
64. Дані про місцезнаходження зон для вигулу домашніх тварин Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
65. Дані щодо місцезнаходження камер відеоспостереження, що перебувають у комунальній власності Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
66. Дані про розташування захисних споруд цивільного захисту комунальної власності Головний спеціаліст з питань цивільного захисту населення (Божик Н.М.)  
67. Дані про місцезнаходження зарядних станцій для електричного транспорту Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
68. Дані про експлуатаційні характеристики будівель комунальних підприємств, установ (закладів) та організацій, в яких впроваджено системи енергетичного менеджменту Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
69. Перелік вулиць, провулків Відділ містобудування та архітектури міської ради (Загоровська Т.В.)  
70. Списки громадян, які користуються правом на отримання соціального житла в позачерговому, першочерговому порядку і порядку загальної черги Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради (Ящик С.О.)  
71. Перелік (реєстр) договорів найму соціального житла Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради (Ящик С.О.)  
72. Списки громадян, що перебувають на соціальному квартирному обліку (за результатами щорічного моніторингу) Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради (Ящик С.О.)  
73. Величина опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в населених пунктах Коростишівської міської ради Відділ економічного розвитку, житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (Загарія І.С.)  
74. Реєстр наказів про присвоєння або зміну адреси Відділ містобудування та архітектури міської ради (Загоровська Т.В.)