• Головна
  • Бюджет міста
  • ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(оприлюднюється на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

   Найменування, місцезнаходження та код ЄДРПОУ замовника, його категорія: Коростишівська міська рада; 12500 Житомирська область, м. Коростишів, вул. Володимирська,1, код ЄДРПОУ 04053660; орган місцевого самоврядування.

            Предмет закупівлі: Поточний ремонт дорожнього покриття вул. Героїв Небесної Сотні м. Коростишева (ДК 021:2015:45230000-8 Будівництво трубопроводів, ліній зв’язку та електропередач, шосе, доріг, аеродромів і залізничних доріг; вирівнювання поверхонь).

            Вид закупівлі: відкриті торги

   Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Необхідність в проведенні поточного ремонту дорожнього покриття вул. Героїв Небесної Сотні в м. Коростишів виникла у зв’язку з незадовільним станом дороги. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі здійснено на підставі дефектного акту. Технічні і якісні характеристики предмету закупівлі сформовані згідно Закону України «Про благоустрій населених пунктів», «Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів», затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 14.02.2012 №54 редакція від 16.02.2022 року та відповідно до положень ДСТУ-Н Б В.3.2-5:2016 «Настанова з ліквідації вибоїн покриття нежорсткого дорожнього одягу автомобільних доріг» (далі – ДСТУ-Н Б В.3.2-5:2016).

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Розпорядженням начальника Житомирської обласної військової адміністрації від 14.06.2022 року за № 161 затверджений перелік вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Житомирської області для проведення аварійних, відновлювальних робіт та експлуатаційного утримання в період воєнного стану, відповідно до якого бюджетне призначення по даному предмету закупівлі становить 331 200 гривень.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: Для визначення очікуваної вартості закупівлі було здійснено аналіз трьох проведених спрощених закупівель (додаток 1). На основі проведених розрахунків, очікувана вартість предмету закупівлі визначена та становить 281 600 гривень.

 ГНС

Уповноважена особа                                                                    Олена ПАСТУШКЕВИЧ