• Головна
  • Новини
  • До відома державних установ, підприємств, організацій, жителів громади

До відома державних установ, підприємств, організацій, жителів громади

 

Згідно Закону України «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в засобах масової інформації» органи державної влади та місцевого самоврядування, установи, підприємства, організації, громади передбачають відповідні кошти для оплати послуг засобів масової інформації, у тому числі і комунального підприємства «Районна редакція радіомовлення “Коростишівське радіо” та зобов’язує надавати повну інформацію про свою діяльність, оголошення, реклами, заяви для інформування населення.

Редакція радіомовлення КП «Коростишівське радіо», враховуючи, що на сьогодні інтернет є найефективнішим засобом передачі масової інформації, розвиває інформаційний простір району в мережі на офіційному сайті підприємства: radiokor.com.ua та інформує мешканців міської територіальної громади про її соціально-економічний, культурний, духовний розвиток життя та висвітлює діяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування, установ, трудових колективів.

Тож, згідно Закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціального захисту журналістів», прошу заключити відповідні договори на надання інформаційних послуг з комунальним підприємством «Районна редакція радіомовлення «Коростишівське радіо» та вчасно проводити оплату за надані послуги, згідно наданих актів виконаних робіт.

Якщо ви маєте новину, рекламу, оголошення, чи вітання, повідомляйте нам на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., телефонуйте: 5-27-22, моб. (097)444-36-10,(063)987-42-93 та звертайтеся за адресою: м. Коростишів Соборна площа, 21.

Заздалегідь, дякую за розуміння та подальшу співпрацю.