• Головна
  • Новини
  • ПОВІДОМЛЕННЯ про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації щодо розробки

ПОВІДОМЛЕННЯ про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації щодо розробки

ПОВІДОМЛЕННЯ

про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації щодо розробки

«Генерального плану та плану зонування  на населенні пункти Кропивня, Голубіївка, Видумка, Єлізаветівка Кропивнянського старостинського округу згідно рішення Коростишівської міської ради  від 15.08.2017 року №225  «Про надання дозволу на розроблення топографічних планів, генеральних планів та планів зонування сіл Коростишівської міської ради».

Замовник : Коростишівська міська рада.

Розробник: Державне підприємство «Український науково-дослідний і проектний інститут цивільного будівництва «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД».

Мета розробки генеральних планів та планів зонування:

Генеральний план розробляється у зв’язку з необхідністю отримання в користування органа місцевого самоврядування містобудівної документації, яка б відповідала вимогам чинного законодавства і дала можливість приймати управлінські рішення розміщення нових територій для житлової та виробничої забудови, об’єктів обслуговування, торгівлі та інших видів підприємницької діяльності, підвищення рівня інженерного благоустрою та озеленення території, удосконалення вулично-дорожньої мережі. Генеральним планом населеного пункту визначаються потреби в територіях для забудови та іншого використання, потреби у зміні меж населеного пункту, черговість і пріоритети забудови. План зонування території – містобудівний документ, що визначає умови та обмеження використання території населеного пункту для містобудівних потреб у межах визначених зон, а визначає умови і обмеження використання території села, обґрунтування меж територіальних зон, встановлюється містобудівні регламенти, визначаються види переважного та супутнього використання земельних ділянок, граничні параметри дозволеного будівництва в цих зонах.

   Техніко-економічні показники:

с.Кропивня:

Площа села  – існуючий стан 217,74га, за проектом 314,17га.

Чисельність населення – існуючий стан -405 чол., за проектом 537чол.

с.Голубіївка:

Площа села – існуючий стан 128.17га, за проектом 159.80га

Чисельність населення – існуючий стан 150чол., за проектом 411чол.

с. Видумка:

площа села – існуючий стан 28.39га за проектом 44,40га

чисельність населення – існуючий стан 40чол., за проектом -90чол.

с.Єлізаветівка:

площа села – існуючий стан 42.44га, за проектом 67,99га

чисельність населення – існуючий стан 13чол., за проектом 144чол.

Ознайомлення з матеріалами генеральних планів та планів зонування населених пунктів сіл Кропивня, Голубіївка, Видумка, Єлізаветівка: у приміщенні відділу містобудування та архітектури Коростишівської міської ради  (м. Коростишів, вул. Дарбіняна, 1А тел. 5-28-25) .

Проекти генеральних планів:КропивняГолубівкаВидумкаЄлізаветівка

       З 30.11.2018 року по 30.12.2018 року триватимуть громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення генеральних планів та планів зонування населених пунктів Кропивнянського старостинського округу.

         З відповідною містобудівною документацією  по генеральних планах  та планів зонування ( графічними матеріалами, складом, метою та змістом містобудівної документації та ін.) можна ознайомитись в відділі містобудування та архітектури  Коростишівської міської ради  за адресою: м. Коростишів, вул. Дарбіняна, 1А, тел. 5-28-25 або на сайті Коростишівської міської ради https://korostyshiv-rada.gov.ua .

       Пропозиції (зауваження) просимо подавати до 30.12.2018 року  до Коростишівської міської ради за адресою: м. Коростишів, вул. Володимирська, 1, тел. 5-83-03

      Відповідальний за організацію розгляду пропозицій: керуючий справами  виконавчого комітету Коростишівської міської ради.

       03 січня 2019 року відбудеться громадське обговорення генеральних планів та планів зонування населених пунктів Кропивня, Голубіївка, Видумка,с.Єлізаветівка  за адресою: с. Кропивня, будинок культури, тел.72-43-5

        Місце проведення: с. Кропивня, будинок культури  початок о 11.00 год.