• Головна
  • Новини
  • Павло Дзюблик прозвітував у Верховній Раді за 3 роки перебування на посаді народного депутата

Павло Дзюблик прозвітував у Верховній Раді за 3 роки перебування на посаді народного депутата

   У Верховній Раді України 26 січня Павло Дзюблик прозвітував про підсумки трьох років  перебування на посаді народного депутата. Ділився ж парламентар результатими своєї діяльності з представниками районних та обласних ЗМІ.

27658595 1566659390115985 1830051985 n

   Так, прес-конференція складалася з кількох частин, зокрема: звіт про законотворчу діяльність; результати депутатських запитів; робота з виборцями; залучення коштів для соціально-економічного розвитку свого округу тощо. У розрізі питання законотворчої діяльності Павло Дзюблик проінформував про те, що за його участі було розроблено і зареєстровано 90 законопроектів, переважно – у сфері екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, так як нардеп є членом відповідного Комітету у Верховній Раді.
  «У питанні законотворчої діяльності, найбільшими здобутками за 3 роки мого перебування на посаді народного депутата я вважаю створення природоохоронного законодавства, а саме: басейновий розподіл річок; ОВД (оцінка впливу на довкілля) та СEO (стратегічна екологічна оцінка). Окрім того, розроблений законопроект, що стосується жорстокого поводження з тваринами. Ми також внесли зміни щодо санітарних рубок лісів, чим надали більше повноважень місцевим громадам у цьому питанні. Також я був включений до робочої групи по розробці вже закону України щодо мораторію на вивіз за кордон лісу-кругляку. Також розроблений законопроект щодо незаконного видобутку корисних копалин місцевого значення. Це одне із найактуальніших питань Житомирщини, адже видобувається велика кількість копалин без спати жодних податків», - Павло Дзюблик, народний депутат України.
  

IMG 8afbabdf95cad94c6b329f5b4ada6498 V

   Також, Павло Дзюблик брав активну участь у розроблені законопроектів у сфері освіти, правоохоронної діяльності та військової служби. Окрім цього, парламентар був співавтором закону про Державний дорожній фонд та ініціював включення Житомирщини до так званого «дорожнього експерименту», що, у свою чергу, збагатило обласний бюджет на 276 млн грн. Що ж до коштів, які народному депутату вдалося залучити на свій виборчий округ з держбюджету, різноманітних програм та фондів, то за 3 роки перебування на посаді цифра сягнула понад 300 млн грн. Пріоритетними ж напрямками, за словами нардепа, були і залишаються спорт, освіта, медична галузь та екологія.
27591086 1566659453449312 1489799774 n
   
«Одним із пріоритетних напрямків роботи є молодь та заняття спортом зокрема.  Останніми результатами у цьому напрямку є: незабаром відбудеться відкриття баскетбольного майданчику у Хорошеві; міні-футбольне поле у Малині; у Черняхові зреалізувати проект поля для гри у пляжний волейбол. Окрім цього, у цьому році кожна ДСЮШ нашого округу отримала кошти на придбання необхідного інвентарю для заняття спортом. З огляду на запровадження медичної реформи, яка потребує надання якісних медичних послуг, другим пріоритетним напрямком у нашій роботі було забезпечення лікарень медобладнанням. А ці потребами цьогоріч було передбачено понад 8 млн грн. Завдяки моїм зусиллям, у 2017 році, було реалізовано 4 проекти в екологічному напрямку. У наступному році сподіваємося запустити й освітню програму», - Павло Дзюблик, народний депутат України.
FB IMG 1517239470556

Під час спілкування з журналістами Павло Дзюблик відповів на низку актуальних питань. Зокрема, були підняті теми медичної, освітньої та пенсійної реформ, проблеми з Держгеокадастром та виділення земельних ділянок атовцям, впровадження бюджету участі на місцях тощо. Опісля годинного спілкування, учасникам прес-конференції була проведена екскурсія у Верховній Раді, аби запрошені на власні очі побачили Сесійний будинок єдиного законодавчого органу країни та ознайомилися з безпосереднє місцем роботи народних обранців.

Dzyblyk   

Прес-служба народного депутата України Павла Дзюблика