• Головна
  • Новини
  • Олександр Хомич відвідав ЦНАП у Житомирі, де працює рекрутингова група з набору добровольців до "Гвардії наступу"

Олександр Хомич відвідав ЦНАП у Житомирі, де працює рекрутингова група з набору добровольців до "Гвардії наступу"

Уже понад п’ять тижнів в Україні триває формування додаткових штурмових бригад «Гвардія наступу»  в системі Міністерства внутрішніх справ України.

Нначальник Житомирської районної військової адміністрації Олександр Хомич відвідав ЦНАП у  Житомирі, де працює рекрутингова група з набору добровольців до «Гвардії наступу». Він поспілкувався з представниками Нацполіції України, Державної прикордонної служби, які щодня роз’яснюють патріотично налаштованим українцям умови вступу до лав штурмових бригад та допомагають із заповненням необхідних документів.

«Основа нових підрозділів – це офіцери та солдати з бойовим досвідом, які вже себе проявили. Доукомплектація бригад відбувається винятково з добровольців. Головна вимога до кандидатів – високий рівень мотивації. Після відбору на добровольців чекає кількамісячна інтенсивна підготовка із наступним бойовим злагодженням нових підрозділів. І тільки після цього вони братимуть участь у бойових діях та визволятимуть українську землю від ворога», – зазначив очільник району.

Нагадаємо, вступити до однієї з восьми бригад «Гвардії наступу» – «Буревій», «Червона Калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан», «Азов», «Лють» та «Сталевий кордон» – охочі можуть, звернувшись за адресою в Житомирі: Польовий майдан, 8. Це можна зробити і онлайн, подавши заявку на сайті https://storm.mvs.gov.ua/ .