• Головна
  • Новини
  • Комунальне підприємство «Міський ринок» повідомляє про укладання договорів оренди площ для здійснення торгівлі на ринку!

Комунальне підприємство «Міський ринок» повідомляє про укладання договорів оренди площ для здійснення торгівлі на ринку!

Комунальне підприємство «Міський ринок» повідомляє про укладання договорів оренди площ для здійснення торгівлі на ринку!

Шановні підприємці! Як відомо, згідно з рішеннями судів, в тому числі і Верховного суду України, територія колишнього «Кооперативного ринку» (м. Коростишів, вул. Шевченка, 40) остаточно повернута у власність Коростишівської міської територіальної громади. Саме тому подальша господарська діяльність ринку буде здійснюватися КП «Міський ринок» Коростишівської міської ради, а прибуток від оренди території буде надходити до місцевого бюджету.

Для продовження роботи в правовому полі приватним підприємцям, торговим організаціям необхідно укласти нові договори оренди з керівництвом КП «Міський ринок» (автоматичне подовження угод з попереднім орендодавцем неможливе).

Розрахунок орендної плати:

Орендна плата (в день) = ставка орендної плати*площу оренди

Площа оренди визначається, як сума площі горизонтальної проекції об’єкта і площі прилеглої території не менше 1м. по периметру.

Ставка орендної плати складає 3,04 грн. за 1 кв.м.

Термін укладання договорів оренди – до 15 серпня 2022 року.

В зв’язку з цим, необхідно подати заяви на укладення договору із КП «Міський ринок» Коростишівської міської ради за встановленою формою протягом липня місяця.

Контактна особа – Зозуля Микола Миколайович

тел. (096) 940-56-55, (095) 655-98-09

Важливо, що першочергове право на оформлення оренди на конкретній ділянці мають ті підприємці, які бажають продовжити торгівлю на раніше займаній площі!

Якщо ж на раніше займану площу до 15 серпня 2022 року не буде укладено договору оренди, то вона буде надана іншим претендентам на використання даної території. Водночас, технічні елементи (накриття, металеві конструкції) будуть демонтовані.

Саме тому, для забезпечення безперебійної роботи, просимо підприємців завчасно оформити необхідні договори оренди.

З повагою, адміністрація КП "Міський ринок" Коростишівської міської ради .

 Завантажити заяву