Про працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

  Інформуємо, що в області відновило роботу підприємство зі 100% іноземними інвестиціями ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна Жу», яке виробляє електричні бортові кабельні системи для автомобілів. Дане підприємство належить до числа великих платників податків і роботодавців як Житомирщини, так і України. На сьогоднішній день на підприємстві працевлаштовано 4210 осіб (у рамках інвестиційного проєкту передбачалося створити близько 5 тисяч робочих місць). Усі робочі місця на підприємстві обладнані відповідно до сучасних стандартів, а безпека праці на найвищому рівні.

  Попри військовий стан в країні ТОВ «Кромберг енд Шуберт України Жу» продовжує розвиватися та збільшувати кількість робочих місць. Підприємство готове сприяти у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб з метою їх зайнятості, забезпечення соціально-економічних та правових умов і гарантій для реалізації права на працю.

  Для отримання інформації щодо працевлаштування звертатися до представників ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна Жу» за телефонами:

+380(98)2396981, +380(50)4354585

 ksh