• Головна
  • Новини
  • Повідомлення про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Повідомлення про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

ПОВІДОМЛЕННЯ

про врахування пропозицій громадськості у проектах містобудівної документації щодо розробки

1.«Детальний план території земельної ділянки площею 2,4476 га   розташованої за межами населеного пункту м.Коростишів на території Коростишівської міської ради, згідно розпорядження Житомирської районної державної адміністрації  від 26.05.2021 року №361 «Про розроблення детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів на території Коростишівської міської ради Житомирського району»     

Замовник : Відділ містобудування та архітектури Житомирської районної державної адміністрації.

Розробник:ТОВ  «Творча архітектурна майстерня «Архіград».

     Мета розробки детального плану: Впорядкування та розпланування  території і визначення функціонального  призначення  та параметрів забудови окремої земельної ділянки за межами населеного пункту м.Коростишів.

 Техніко-економічні показники:

Площа земельної ділянки – 2,4476га.

Площа забудови -0,4362га

Площа озеленень -0,2478 м.кв.

Площа території підприємства з обробки природного каменю-2,2662 га

2. «Детальний план території земельних ділянок під розміщення виробничих цехів по обробці каменю за межами с.Стрижівка, на території Коростишівської міської ради, Житомирського районний»

Замовник: Відділ містобудування та архітектури Житомирської районної державної адміністрації.

Розробник: Архітектурно-проектна організація пп «Домобуд-ВС».

     Мета розробки детального плану: Визначення функціональног призначення та параметрів окремих земельних ділянок за межами населеного пункту с.Стрижівка Коростишівської міської ради.

Техніко-економічні показники:

Площа земельної ділянки – 0.6103 га.

Площа забудови – 0,0688га.

Площа озеленень – 0,2056га.

Умовна висота будівлі – 10.00м.

3. «Детальний план території земельної ділянки, чка розташована в м. Коростишів, вул. Різдвяна,80.

Замовник: Коростишівська міська рада.

Розробник: Творча архітектурна майстерня ТОВ «Арх-студіо»

     Мета розробки детального плану: визначення можливості  уточнення в План зонування території в кварталі, в частині розмірів та конфігурації визначених Планом зонування функціональних зон, обґрунтування можливості використання території сформованої земельної ділянки, встановлення гранично-допустимих параметрів забудови території.

Техніко-економічні показники:

Площа забудови – 1.050га.

Площа озеленення – 0,0655га

       З 21.01.2022 року по 21.02.2022 року триватимуть громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детальних планів територій по вищезазначеним об’єктам.

      З відповідною проектною документацією по детальних планах території ( графічними матеріалами, складом, метою та змістом містобудівної документації та ін.) можна ознайомитись в відділі містобудування та архітектури  Коростишівської міської ради  за адресою: м. Коростишів, вул. Дарбіняна, 1А, тел. 5-06-68 або на сайті Коростишівської міської ради htts://(Korostyshiv-rada.gov.ua).

     Пропозиції (зауваження) просимо подавати до 21.02.2022 року  до Коростишівської міської ради за адресою: м. Коростишів, вул. Володимирська, 1, тел. 5-48-43

     

      24 лютого 2022 року відбудеться громадське обговорення детальних планів територій розташованих за межами населеного пункту с. Стрижівка та м.Коростишів,  по вул. Різдвяна,80 в м.Коростишів  Коростишівської міської ради Житомирського району Житомирської  за адресою: м. Коростишів, вул.Володимирська,1, тел.5-48-43

        Місце проведення: Коростишівська міська рада (сесійна зала) вул. Володимирська,1  початок о 14.00 год.

Додаток ДПТ Різдвяна, 80

Додаток ДПТ Стрижівка за межами

Додаток ДПТ за межами