• Головна
  • Новини
  • Уперше в Житомирі! Виставка картин народного художника України - Івана Марчука

Уперше в Житомирі! Виставка картин народного художника України - Івана Марчука

Запрошуємо членів громади відвідати виставку картин всесвітньовідомого маестро, народного художника України Івана Марчука, яка розміщена в приміщенні Дому української культури за адресою: м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 61/18.

Іван Марчук входить у світовий рейтинг «100 геніїв сучасності», член Золотої гільдії Міжнародної академії мистецтв в Римі, куди входить лише 51 художник з усього світу.

Його картини експонуються на всіх континентах планети

Далеко у 1972 році мало відомий молодий художник винайшов авторську техніку передачі зображення під назвою «пльонтанїзм», за допомогою якої картини виходять гіперреалістичними. За свою творчу діяльність маестро створив близько 5 тисяч картин.

Уперше в Житомирі Іван Марчук представляє виставку своїх картин під назвою «Генотип вольності», до якої увійшло 60 творів мистецтва.

Відвідати виставку можливо включно до 2 грудня 2021 року з 10,00 до 19.00 годин щоденно без вихідних та перерви на обід.

Вхід вільний.

Контактною особою є завідувач підрозділом «Дім української культури» комунального закладу «Палац культури» Житомирської міської ради Бондарчук Оксана, тел.: 067-217-98-09.