• Головна
  • Новини
  • Велике будівництво на Житомирщині: у Станишівській громаді відкрили новий дитячий садочок

Велике будівництво на Житомирщині: у Станишівській громаді відкрили новий дитячий садочок

На Житомирщині триває реалізація Програми Президента України “Велике будівництво”. Одним з її пріоритетних напрямків є розбудова мережі сучасних дитячих садочків.

Так сьогодні в рамках програми в Житомирській області відкрили новий та сучасний садочок ДНЗ «Малятко» в с. Станишівка Житомирського району. Це вже другий такий заклад для Станишівської громади.

На відкриття закладу  долучились голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко та голова Житомиської райдержадміністрації Юрій Денисовець.Для усієї громади сьогодні було справжнє свято, адже жителі села вже  давно чекали на цей садочок. А тепер 60 веселих малюків, та не менш щасливих батьків зможуть насолоджуватись прекрасними умовами освітнього закладу.

«Кожен зданий проєкт програми Президента «Велике будівництво» засвідчує, що найголовніше – це бажання робити гарні справи для людей, а сили та можливості – знайдуться!»- зазничив Віталій Бунечко

Весь садочок облаштований для максимально комфортних умов як для малечі, так і для працівників закладу. Він обладнаний сучасною технікою, зручними меблями, іграшками та затишним внутрішнім двором з майданчиками й територією для вуличних ігор.

«Найбільш вразило  те, що тут подбали про діток з обмеженими фізичними можливостями та облаштували спеціальний ліфт для зручності.»- прокоментував Юрій Денисовець

пп 5пп

пп 1 пп 2

пп 3 пп 4

пп 5 пп 6

пп 7 пп 8

пп 9 пп 10