• Головна
  • Новини
  • ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ.

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ.

(оприлюднюється на виконання Постанови КМУ від 11.10.2016р. №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Найменування, місцезнаходження та код ЄДРПОУ замовника, його категорія: Коростишівська міська рада; 12500 Житомирська область, м.Коростишів. вул.Володимирська, 1, код ЄДРПОУ 04053660; орган місцевого самоврядування.

Предмет закупівлі: ДК 021:2015:72410000-7 Послуги провайдерів (Послуги з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету)

Вид закупівлі: відкриті торги (мультилотова закупівля). Загальна кількість лотів - 4.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі.

Якісні та технічні характеристики складені відповідно до потреб Коростишівської територіальної громади з урахуванням вимог чинного законодавства, Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених Постановою КМУ від 11.04.2012р. №295, а також інших нормативно - правових актів та забезпечують цілодобове надання у користування та обслуговування каналів передачі даних на всіх вузлах телекомунікаційної мережі. Передбачено надання послуг з підключення закладів соціальної інфраструктури до широкосмугового доступу до Інтернету відповідно до тендерної документації.

Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі бюджетного призначення:

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено відповідно до розпорядження КМУ від 09.06.2021 р.№ 622-р. Використання регулюється Постановою КМУ від 28.04.2021р. №453 «Питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення доступності широкосмугового доступу до Інтернету в сільській місцевості». Бюджетні призначення по чотирьом населеним пунктам становлять 290706,00грн.

Уповноважена особа                                                               О.В.Пастушкевич