• Головна
  • Новини
  • Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення сесії

«Про затвердження Положення про порядок оренди майна комунальної власності Коростишівської міської ради, Методики розрахунку орендної плати та розподілу орендної плати»

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється: проект регуляторного акта – рішення сесії «Про затвердження Положення про порядок оренди майна комунальної власності Коростишівської міської ради, Методики розрахунку орендної плати та розподілу орендної плати».

Вказаний проект регуляторного акта передбачає:

регулювання та приведення у відповідність до норм чинного законодавства правові відносини у сфері оренди комунального майна територіальної громади Коростишівської міської ради;

 - затвердження єдиного організаційно-економічного механізму передачі в оренду комунального майна, вдосконалення механізму сплати, розподілу та використання  коштів від оренди такого майна;

- найбільш ефективне та раціональне використання комунального майна територіальної громади Коростишівської міської ради та належне його утримування; залучення на прозорих умовах суб’єктів господарювання, які мають бажання та можливості орендувати комунальне майно, створення конкурентного середовища у сфері оренди комунального майна територіальної громади Коростишівської міської ради.

Розробником зазначеного проекту регуляторного акта є – відділ правової та кадрової роботи, відділ економічного розвитку, житлово – комунального господарства та благоустрою та фінансове управління Коростишівської міської ради. Поштова адреса: 12501, м. Коростишів, вул. Володимирська,1. Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Проект рішення Коростишівської міської ради «Про затвердження Положення про порядок оренди майна комунальної власності Коростишівської міської ради, Методики розрахунку орендної плати та розподілу орендної плати» та аналіз його регуляторного впливу оприлюднено на офіційній сторінці Коростишівської міської ради в мережі інтернет:  https://korostyshiv-rada.gov.ua/ за посиланням https://korostyshiv-rada.gov.ua/rehuliatorna-polityka/65-rehuliatorna-polityka/rehuliatorna-diialnist

Строк прийняття пропозицій та зауважень до регуляторного акта – проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня його оприлюднення.

Пропозиції та зауваження до зазначеногорегуляторного акта – проекту рішення приймаються в письмовому вигляді на поштову або електронну адресу розробника.