• Головна
  • Новини
  • Інформація про роботу робочої групи по наповненню бюджету

Інформація про роботу робочої групи по наповненню бюджету

Коростишівська міська рада інформує, що 14.04.2021 відбулося засідання робочої групи з питань збільшення надходжень до бюджету.

У засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів міської ради, начальник фінансового управління Якименко А.О. та керуюча справами Полєшко О.Ю., представник територіального органу Державної податкової служби Демиденко Т.Л., депутати Коростишівської міської ради.

На засіданні було заслухано та розглянуто наступні питання:

  1. Інформація про суми нарахованих та сплачених податків та/або зборів, суми податкового боргу та суми надмірно сплачених до бюджету громади податків та/або зборів (в розрізі джерел доходів та в розрізі платників).
  2. Заслуховування платників податків – боржників.
  3. Щодо легалізації здійснення підприємницької діяльності надавачами послуг таксі.
  4. Щодоінвентаризації потенційних площ для розміщення зовнішньої реклами та пропозиції по збільшенню надходжень.
  5. Про результати проведення інвентаризації тимчасових споруд та пропозиції щодо збільшення надходжень до бюджету.
  6. Про проведену роботу з інвентаризації майна, відмінного від земельної ділянки по вул. Соборна Площа та Святотроїцька в м. Коростишів та формування реєстру власників майна.
  7. Щодо вжиття заходів щодо реєстрації прав на нерухоме майно власниками завершених будівництвом об’єктів, житлових будинків загальною площею понад 120 кв.м., комерційних та виробничих об’єктів.
  8. Про забезпечення надходжень від туристичного збору та напрацювання шляхів співпраці з суб’єктами підприємницької діяльності, які впроваджують діяльність в сфері готельного бізнесу.

В ході проведення засідання прийнято необхідні рішення та надано відповідні доручення.

 

Адміністрація міської ради

cfqqq 

hhhhhh