• Головна
  • Новини
  • Повідомлення про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Повідомлення про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

1.«Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,10га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд що розташована вул.Весняна,14-В с. Стрижівка» на території Стрижівського старостинського округу Коростишівської міської ради, згідно рішення сімдесят четвертої сесії сьомого скликання Коростишівської міської ради від 21.05.2029 року №745 «Про розроблення детального плану території»

Замовник: Коростишівська міська рада.

Розробник: ПП «Містобудівна політика».

2. «Детальний план території земельної ділянки, яка розташована в м.Коростишів, вул.Соборна Площа з метою визначення параметрів забудови для будівництва церкви Святого Івана Хрестителя, згідно рішення виконавчого комітету Коростишівської міської ради від 07.05.2020 за №82 «Про розроблення детального плану території з метою визначенням параметрів земельної ділянки для будівництва та обслуговування церкви по вул.Соборна Площа».

Замовник: Коростишівська міська рада.

Розробник: ТОВ «Творча архітектурна майстерня «Архіград»

Мета розробки детальних планів: Впорядкування та розпланування території і визначення функціонального призначення та параметрів забудови окремих земельних ділянок:

вул.Весняна,14-В в с. Стрижівка для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель і споруд.

вул.Соборна Площа в м. Коростишів для будівництва церкви

З 29.01.2021 року по 28.02.2021 року триватимуть громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детальних планів територій по вищезазначеним об’єктам.

       З відповідною проектною документацією по детальних планах територій ( графічними матеріалами, складом, метою та змістом містобудівної документації та ін.) можна ознайомитись в відділі містобудування та архітектури Коростишівської міської ради за адресою: м. Коростишів, вул. Дарбіняна, 1А, тел. 5-28-25 або на сайті Коростишівської міської ради htts://(Korostyshiv-rada.gov.ua).

       Пропозиції (зауваження) просимо подавати до 28.02.2021 року до Коростишівської міської ради за адресою: м. Коростишів, вул. Володимирська, 1, тел. 5-83-10

           2 березня 2021 року відбудеться громадське обговорення:

1.детального плану території розташованої по вул.Весняна,14-В с.Стрижівка

2.детального плану території розташованої по вул.Соборна Площа м.Коростишів за адресою: м.Коростишів, вул.Володимирська,1

       Місце проведення : Коростишівська міська рада (сесійна зала) вул. Володимирська,1 початок о 14.00 год.

вул.Весняна,14-В с.Стрижівка

вул.Соборна Площа м.Коростишів