• Головна
  • Новини
  • Повідомлення про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Повідомлення про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

ПОВІДОМЛЕННЯ

про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації щодо розробки  у  розділі «Охорона навколишнього природного середовища» (Звіт про стратегічну екологічну оцінку) в генеральних планах сіл Більківці, Козак Більковецького старостинського округу, сіл Теснівка, Бобрик Коростишівської міської ради Коростишівського району Житомирської області   відповідно до рішення Коростишівської міської ради  від 15.08.2017 року №225  «Про надання дозволу на розроблення топографічних планів, генеральних планів та планів зонування сіл Коростишівської міської ради».

Замовник : Коростишівська міська рада.

Розробник: ДП «Український науково-дослідний і проектний інститут цивільного будівництва «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД»          

       З  06.11.2020 р. по 06.12.2020 р. триватимуть обговорення щодо розділу звіту про стратегічну екологічну оцінку генеральних планів та планів зонування на села Більківці, Козак Більковецького старостинського округу, Теснівка, Бобрик  Коростишівської міської ради.

        Зі звітом про стратегічну екологічну оцінку та відповідною містобудівною документацією по генеральних планах та планах зонування   можна ознайомитись в відділі містобудування та архітектури  Коростишівської міської ради  за адресою: м. Коростишів, вул. Дарбіняна, 1А, тел. 5-28-25 або на сайті Коростишівської міської ради https://korostyshiv-rada.gov.ua.

       Пропозиції (зауваження) просимо подавати до 06.12.2020 року  до Коростишівської міської ради за адресою: м. Коростишів, вул. Володимирська, 1, тел. 5-28-25

Генеральний план села Більківці 

Генеральний план села Козак 

Генеральний план села Теснівка 

Генеральний план села Бобрик