Шановні мешканці багатоповерхових житлових будинків!

Адміністрація КП «Коростишівська комунальна служба» інформує Вас, що підприємство працює в штатному режимі. Прийом громадян проводиться щоденно з 8.00 до 17.00 години, крім суботи та неділі. Диспетчерська служба працює цілодобово без вихідних.

Обмеження стосується тільки кількості людей, які можуть обслуговуватися одночасно. Додаткова інформація розміщена на дверях кожного кабінету. Наші працівники працюють в засобах індивідуального захисту. Щоденно проводиться дезінфекція адмінприміщення.

Під час карантину підприємство надає послуги по управлінню, але для надання послуг необхідні кошти (внески мешканців). Якщо мешканці не будуть сплачувати внески, підприємству буде вкрай складно надавати послуги з управління багатоквартирними будинками, ми будемо змушені зменшити чисельність працівників, використання матеріалів, ПММ, кількість поточних ремонтів під’їздів та інше, що в подальшому призведе до погіршення оперативності та якості надання послуг. Тому звертається з проханням до мешканців вчасно здійснювати платежі за спожиті послуги з управління багатоквартирними будинками.

Оплату по поточних платежах та заборгованості за наданні послуги з управління багатоквартирними будинками, можна здійснювати дистанційно через «Приват 24», за наступним розрахунковим рахунком UА883117440000026003055910139. В бухгалтерії підприємства, у робочих відділеннях банків: ПАТ «Ощадбанк», «Приватбанк» та у поштових відділеннях.

Також з метою недопущення розповсюдження захворювань, спричинених коронавірусом СОVID-19, працівники комунального підприємства «Коростищівська комунальна служба» 3 01.04.2020 року проводиться дезинфекції під’їздів в багатоквартирних житлових будинках.

Зокрема, спецрозчином оброблятися майданчики перед входом у під’їзди, вхідні двері та ручки, кодові замки, перила, стіни та підлоги на поверхах, лавки біля під’їздів. Обприскуватися місця загального користування спеціальним хлоровмісним засобом.

Про власну безпеку мають подбати і самі мешканці будинків. Необхідно дотримуватись загальних рекомендацій: без нагальної потреби не виходити на вулицю, користуватись антисептиками, обов’язково ретельно мити руки, систематично прибирати поверхні біля своєї квартири, обробляти їх дезінфікуючими засобами.

Контактні телефони 5-09-91, моб. 0963878334 диспетчерська, 5-09-88 бухгалтерія.