• Головна
  • Новини
  • Про соціальний проєкт «Ти можеш усе! Можливості безмежні»

Про соціальний проєкт «Ти можеш усе! Можливості безмежні»

Міністерство соціальної політики України разом з Громадською організацією «Прометеус» та Асоціацією  «Інформаційні технології України» підписали Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проєкт «Ти можеш усе! Можливості безмежні» (далі – Проєкт).

Меморандум підписано з метою  об’єднання зусиль, спрямованих на реалізацію Програми  діяльності Кабінету Міністрів України в рамках цілей Міністерства соціальної політики у сфері  підвищення якості навчання  людей з інвалідністю і сприяння у подальшому їх працевлаштуванні в   ІТ-компанії.

Проєкт складається з повного циклу надання можливості усім бажаючим особам з інвалідністю навчатись безоплатно на онлайн курсах та по закінченню навчання прийняти участь  у конкурсах на вакантні посади в провідних ІТ-компаніях України.

Проєкт триватиме наступні півроку у кілька етапів.  Реєстрація охочих взяти участь у проєкті відбуватиметься з 05 лютого 2020 року. Під час реєстрації учасники мають обрати два обов’язкові курси і, за власним бажанням, декілька додаткових курсів.

Навчання розпочнеться  з 05 березня 2020 року. Навчальний процес триватиме 14 тижнів, ще тиждень – на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі – конкурси на вакантні посади.

Більш детальну інформацію щодо порядку та умов  реалізації  Проєкту можна отримати  за посиланням  https://prometheus.org.ua/you-can-everything/

ІНСТРУКЦІЯ Соціальний проект - Навчання ІТ спеціальностям та працевлаштування людей з інвалідністю “Ти можеш усе” Можливості безмежні!”

 

infografika