До уваги власників багатоквартирних житлових будинків !

КП «Коростишівська комунальна служба» доводимо до відома власників багатоквартирних житлових будинків, що  4 січня ц.р. в підвальному приміщені  будинку № 103 блок Б, по вул. Київській  виникла пожежа, наслідками якої є пошкодження залізобетонних конструкцій, а саме плит перекриття .

Нагадуємо Вам, що підвальні, підсобні приміщення, горища, під’їзди є Вашою спільною сумісною власністю, тому утримувати їх в належному санітарному і протипожежному стані Ми повинні разом.

Провівши додаткове обстеження підвальних приміщень багатоквартирних житлових будинків, працівниками підприємства виявлено велику кількість побутового сміття, дерев’яних відходів та іншого хламу, яке в подальшому може призвести до надзвичайних ситуацій різного характеру, в тому числі і пожежі.

Ми знаємо, що частина із Вас не користується підсобними приміщеннями в підвалах, але незважаючи на це, просимо Вас також прийняти активну участь, та провести з нашою допомогою прибирання вищевказаних місць загального користування, після чого ми встановимо та відремонтуємо вхідні двері у підвалах та закриємо їх на замки.

В свою чергу КП "Коростишівська комунальна служба" забезпечить належне освітлення та надасть  транспортні засоби для вивезення та утилізації побутового сміття.

Надіємося на взаєморозуміння та тісну співпрацю. За довідками звертайтеся в адміністрацію підприємства за телефонами  5-09-91, 5-09-90, 0963878334.

Також дякуємо, мешканцям багатоквартирного будинку по вул. Київська 103, за оперативну організацію та прибирання спільно з працівниками підприємства підвального приміщення після пожежі.  

З повагою, директор   КП "Коростишівськакомунальна служба" В. Ф. Прищепа.