• Головна
  • Новини
  • 13.01.2019 відбулася апаратна нарада Коростишівської міської ради

13.01.2019 відбулася апаратна нарада Коростишівської міської ради

  У понеділок 13 січня 2020 року під керівництвом секретаря Коростишівської міської ради Наталії Єсипчук  відбулася щотижнева апаратна нарада за участі першого заступника голови міської ради Едуарда Підкевича, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Михайла Лукомського, керівників структурних підрозділів, комунальних підприємств та установ. На нараді було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на поточний тиждень.

Розпочато нараду з приємного моменту - привітання директора КП «Коростишівська комунальна служба»  Прищепи В.Ф. з життєвим ювілеєм.

Учасниками в ході обговорення, було піднято актуальні питання, що турбують мешканців громади та окреслено можливі шляхи щодо їх вирішення.

За результатами проведення апаратної наради, керівництвом  було надано ряд доручень до виконання керівникам комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради, в частині визначених повноважень.

Також, секретарем міської ради Наталією Єсипчук звернуто увагу на необхідність належної організації свята Водохреща, яке відбудеться традиційно 19 січня 2020 року об 11.00 год. біля «першого озера» та на яке запрошуються всі бажаючі.

narada03011narada03012narada03014