Інформаційне повідомлення

Інформація про продаж на електронному аукціоні

об’єкта малої приватизації комунальної власності Коростишівської міської ради

Найменування об’єкта приватизації, його місцезнаходження Приміщення цеху по обробці граніту загальною площею 629,6 кв.м. за адресою: м. Коростишів, вул. Ч.Партизан, 29
Дані про будівлі (споруди, нежитлові приміщення) та земельну ділянку, на якій розташовано об’єкт приватизації (місцезнаходження, кадастровий номер (за наявності), площа, цільове призначення земельної ділянки, інформація про особу, якій земельна ділянка належить на праві власності або на праві користування, інформація про наявність обтяжень на земельну ділянку), функціональне використання будівель (споруд, нежитлових приміщень) та умови користування ними

Опис об’єкта:  Одноповерхова цегляна нежитлова будівля (літ. В), загальною площею 629,6 кв.м., (основна площа – 519,0 кв.м., допоміжна – 110,6 кв.м.). Допоміжні споруди: підсобне приміщення, кладовка, парна, сушка, душова, коридор. Фізичний стан будівлі – незадовільний. Частина конструктивних елементів будівлі зруйнована. Загалом будівля потребує внутрішніх і зовнішніх реставраційно-відновлювальних робіт. Територія довкола потребує впорядкування.

Відомості про земельну ділянку під об’єктом:

1. Цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних,підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

2. Категорія земель – землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Адреса земельної ділянки: Житомирська область, Коростишівський район район, м.Коростишів, вул.Червоних Партизан, 29

Площа: 0,5900 га

Кадастровий номер: 1822510100:16:000:0080

Власник – Коростишівська міська рада

Право власнсті – територіальна громада,

Район розташування: окраїна міста, зручне транспортне сполучення.

Інформація про власника (балансоутримувача) найменування, його місцезнаходження і контактні дані)

Коростишівська міська рада Житомирської області

Код за ЄДРПОУ: 04053660,

Адреса: 12501, Житомирська область, м.Коростишів, вул.Володимирська, 1,

Телефон: (04130) 5-83-10, 5-49-68

Електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Спосіб проведення аукціону електронний аукціон з умовами
Дата та час проведення аукціону

13 грудня 2019 року, година, о котрій починається аукціон, встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 09−00 до 18−00 години дня.

Аукціон в електронній формі проводиться відповідно до Порядку проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10 травня 2018 року №432 (зі змінами).

До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюється обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».

Заява на участь в електронному аукціоні повинна містити закриту цінову пропозицію та подається протягом всього часу з моменту опублікування відповідного інформаційного повідомлення в ЕТС до закінчення кінцевого строку прийняття заяв на участь в електронному аукціоні/закритих цінових пропозицій.

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні з умовами, аукціоні із зниженням стартової ціни (подання цінових аукціонних пропозицій) встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19−30 до 20−30 години дня, що передує дню проведення електронного аукціону.
Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій

встановлюється ЕТС для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 16−15 до 16−45 години дня проведення електронного аукціону.

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний та гарантійний внески.

Продаж об’єктів на аукціоні за методом покрокового зниження стартової ціни та подання цінових пропозицій здійснюються за наявності не менше як одного учасника аукціону.

Час і місце проведення огляду об’єкта ознайомитися з об’єктом можна за місцем його розташування у робочі дні, попередньо узгодивши з представником власника, з 09.00 год. до 16.00 год., крім суботи та неділі
Стартова ціна об’єкта (з ПДВ) для продажу на аукціоні з умовами 181507 (сто вісімдесят одна тисяча п’ятсот сім) гривень, без ПДВ.
Розмір гарантійного внеску 18150(вісімнадцять тисяч сто п’ятдесят) гривень 70 копійок, без   ПДВ.
Крок аукціону на аукціоні з умовами 1815(одна тисяча вісімсот п’ятнадцять) гривень 07 копійок (1% від стартової ціни аукціону з умовами)
Стартова ціна об’єкта (з ПДВ) для продажу на аукціоні із зниженням стартової ціни 90753 (дев’яносто тисяч сімсот п’ятдесят три) гривні 50 копійок
Розмір гарантійного внеску 9075 (дев’ять тисяч сімдесят п’ять) гривень 35 копійок
Стартова ціна об’єкта (з ПДВ) для продажу на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій 90753 (дев’яносто тисяч сімсот п’ятдесят три) гривні 50 копійок
Розмір гарантійного внеску 9075 (дев’ять тисяч сімдесят п’ять) гривень 35 копійок
Крок аукціону на аукціоні із зниженням стартової ціни та аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання цінових пропозицій 907 (дев’ятсот сім) гривень 54 копійки (1% від стартової ціни аукціону з умовами із зниженням стартової ціни)
Встановлена органами приватизації територіальних громад кількість кроків аукціону за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій 2 кроки
Розмір реєстраційного внеску 834 (вісімсот тридцять чотири) гривні 60 копійок
Умови продажу

Особа, яку буде визначено переможцем за результатами електронного аукціону, повинна сплатити вартість послуг з оцінки майна у розмірі 3000,0 грн.

Особа, яку буде визначено переможцем за результатами електронного аукціону протягом 30 робочих днів з моменту набуття права власності на об’єкт зобов’язана укласти договір оренди земельної ділянки під об’єктом приватизації відповідно ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.124 Земельного Кодексу України.

Назва організатора аукціону, адреса, номер телефону, час роботи служби з організації аукціону      

Коростишівська міська рада,

адреса:Житомирська область, Коростишівський район, м.Коростишів, вул.Володимирська, 1

  тел. (04130) 5-83-10, 5-49-68

Електронна адресаЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Графік роботи: з 08.00 год. до 17.00 год., перерва на обід: 13.00-14.00 год.  

Вихідні: субота, неділя.

Контактна особа - Загарія Ігор Станіславович

Найменування банку, ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ, МФО, місцезнаходження та номери рахунків у національній валюті, відкриті для перерахування електронних майданчиків гарантійного та реєстраційного внесків, та казначейських рахунків для проведення розрахунків за придбані об’єкти

Одержувач:УК у Коростиш. р./ОТГ Коростишів /31030000

Рахунок № 31518905006729 (для перерахування реєстраційного внеску)

Рахунок № 31518905006729 (для перерахування гарантійного внеску)

Банк одержувача: Казначейство України (ЕАП) м.Київ

МФО: 899998

Код згідно з ЄДРПОУ: 37927181

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі UA-AR-P-2019-10-17-000010-1
Період між аукціоном з умовами або без умов та аукціоном із зниженням стартової ціни, аукціоном із зниженням стартової ціни та аукціоном за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій (20—35 календарний день від дати опублікування інформаційного повідомлення)

35 календарних днів

Єдине посилання на веб-сторінку адміністратора, на якій є посилання на веб-сторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір (оператори зазначаються в алфавітному порядку)

https://prozorro.sale/