Довідка про громадське обговорення

У процесі стратегічної екологічної оцінки проекту у громадських слухань щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації детального плану території земельної ділянки площею 1.2га в м.Коростишеві по вул. Паперовій з метою визначення параметрів індивідуальної забудови.

Відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011 року, Методичних рекомендацій із здійснення стратегічної екологічної оцінки документів державного планування, затверджених Наказом Міністерства екології та природних ресурсів України №296 від 10.08.2018 року встановлено, що оприлюднення документів ДПТ та звіту про стратегічну екологічну оцінку розміщено на веб-сайті Коростишівської міської ради та Коростишівській газеті.

Громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки розпочато 30 серпня 2019 року та завершено 15 вересня 2019 року.

Громадське обговорення Звіту про стратегічну екологічну оцінку ДПТ розпочато 27 вересня 2019 року та завершено 27 жовтня 2019 року.

Протягом строку громадського обговорення до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки зауваження та пропозиції від громадськості не надходили, до Звіту про стратегічну екологічну оцінку проекту ДПТ зауваження та пропозиції від громадські не надходили.

При громадському обговоренні до відома громадськості було доведено вимоги Закону України «Про стратегічну оцінку», яким визначено, що в ході розроблення містобудівної документації необхідно врахувати зауваження та пропозиції громадян до визначених СЕО даного проекту ДПТ.

Всіх присутніх ознайомили із Звітом про СЕО проекту ДПТ та з метою розгляду альтернативних проектних рішень та їх наслідків учасники слухань запропонували розглянути «нульовий» сценарій, без провадження проектних змін.

При проведенні громадських слухань пропозиції та зауваження громадськості не надходили. Протокол громадських слухань від 28.10.2019року