До відома активних суб'єктів господарювання

         Інформуємо, Європейський Банк Реконструкції та Розвитку й Офіс з просування експорту України у рамках ініціативи ЄС EU4Business запрошують українських виробників продуктів харчування до участі у Торговій місії до Грузії, яка відбудеться у м.Тбілісі з 10 по 12 вересня 2019 року.
Мета торгової місії: створення торгових можливостей для українських виробників для виходу та розширення власного експорту на ринок Грузії через встановлення ділових контактів з потенційними грузинськими партнерами.
         До участі у заході запрошуються виробники випічки, шоколаду та виробів з шоколаду, перероблених фруктів та овочів, молочної продукції, переробленого м’яса.
         До бізнес-делегації, за допомогою професійного іноземного консультанта, буде відібрано 23 компанії з найбільшим потенціалом виходу на ринок Грузії та готовністю багато і наполегливо працювати, щоб підкорити грузинський ринок.
         Учасники місії можуть розрахувати на:
- Індивідуально організовані В2В-зустрічі, заплановані іноземним консультантом;
- Вивчення торгових можливостей Грузії на місці;
- Аналіз торгових можливостей у Грузії та рекомендації щодо виходу на локальний ринок;
- Візити на грузинські підприємства для обміну досвідом.
          На всі ці заходи кошти виділяють ЄС у рамках ініціативи EU4Business та Уряд України. Учасники оплачують лише квиток, проживання, харчування та індивідуальні витрати.
          Реєстрація та захід триває до 20 червня 2019 року включно за посиланням: http://bit.ly/TMGeorgia.
          З організаційних питань щодо участі в заході та його формату просимо звертатись до Юлії Котової – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. представника проекту «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», що фінансується в рамках ініціативи ЄС УГ4 Business та реалізується ЄБРР, та Андрія Литвина – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. представника Державної установи «Офіс з просування експорту України».