• Головна
  • Новини
  • Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення сесії «Про встановлення та затвердження місцевих податків та зборів на території Коростишівської об’єднаної громади»

Проект регуляторного актарішення сесії «Про встановлення та затвердження місцевих податків та зборів на території Коростишівської об’єднаної громади».

Розробник проекту – фінансове управління  Коростишівської міської ради.

Мета проекту – встановлення на території Коростишівської об’єднаної громади місцевих податків та зборів у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Пропозиції та зауваження приймаються розробником проекту в письмовій формі за поштовою адресою: 12500, м. Коростишів, вул. Святотроїцька, 6 або за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення.

З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Коростишівської міської ради https://korostyshiv-rada.gov.ua/ у розділі «Регуляторна політика» проекти рішень 75 сесії.