• Головна
  • Новини
  • Про комерційну пропозицію товариства з обмеженою відповідальністю «КАРИНА»

Про комерційну пропозицію товариства з обмеженою відповідальністю «КАРИНА»

Розглянувши комерційну пропозицію товариства з обмеженою відповідальністю «КАРИНА», з метою запобігання банкрутства комунального підприємства «Коростишівський комунальник» та погашення податкових зобов’язань за рахунок власних доходів від підприємницької діяльності, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

  1. КП «Коростишівський комунальник» розглянути комерційну пропозицію та можливість укладання договору з ТОВ «КАРИНА» на сортування та захоронения твердих побутових відходів на полігоні ТПВ м. Коростишів (додається).
  2. При позитивному вирішенні питання зазначеному в п.1 даного розпорядження, КП «Коростишівський комунальник», кошти отриманні від підприємницької діяльності, спрямувати на погашення податкового боргу відповідно до ухвали Житомирського адміністративного окружного суду від 01.10.2018 по справі №806/1876/118, виплату інших боргових зобов’язань, коригування ПКД будівництва полігону твердих побутових відходів в м. Коростишеві (ІІ-ІІІ черга будівництва), виготовлення землевпорядної документації, ремонт бульдозера та інші першочергові заходи погоджені Коростишівською міською радою.
  3. Першому заступнику міського голови Підкевичу Е.В., внести на розгляд сесії міської ради питання про скасування рішення 23 сесії (скликана позачергово) 7 скликання від 05.12.2016 року №248 «Про депутатський запит фракції ВО «Батьківщина».

Проект договору

Проект договору