• Головна
  • Бюджет міста
  • ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі палива (Дизельне паливо (ДК 021:2015-09130000-9 Нафта і дистилянти)

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі палива (Дизельне паливо (ДК 021:2015-09130000-9 Нафта і дистилянти)

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року №1266,що вносить зміни до Постанови КМУ від 11.10.2016 року №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)) інформує про проведення відкритих торгів на закупівлю ПММ.

На підставі розрахунку Потреби в коштах на оплату пального на 2022 рік КП «Коростишівський комунальник»

1. Найменування: КП «Коростишівський комунальник»

2. Місце знаходження: Україна ,12501,Житомирська обл., м.Коростишів, вул.Святотроїцька,6

3. Код ЄДРПОУ 34403525

4. Категорія предмета закупівлі: товар

5. Предмет закупівлі за кодом ДК 021:2015: 09130000-9 - Нафта і дистиляти ( дизельне паливо ) на 2022рік;

6. Дата оголошення : 20 жовтня 2022року

7. Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями

8. Ідентифікатори в електронній системі публічних закупівель :                                             -Ідентифікатор плану UА-Р-2022-10-20-000587-6-в ;                                                         Ідентифікатор закупівлі UA-2022-10-20-002292-а

9. Очікувана вартість закупівлі: 930000,00грн. (Девятсот тридцять тисяч грн. 00коп) з ПДВ;

10. Розмір бюждетного призначення згідно рішень виконавчого комітету м.Коростишів.

11. Обсяги закупівлі:

-       Дизельне паливо – 16909л

12.Строк поставки - з моменту укладання договору по 25грудня 2022 року;

13.Пальне має відповідати наступним вимогам:

Загальні умови поставки товарів:

-  Переможець забезпечує суворе дотримання правил прийому сировини, наявність сертифікатів відповідності (якості) та термінів придатності нафтопродуктів.

-  Товар постачається учасником-переможцем протягом 2022 року за додатково погодженими партіями на підставі паливних талонів.

- Право на отримання товарів передбачених даною документацією виникає на підставі талонів.

-  Талон на паливо виготовлений на паперовому носії; глянцевому паперовому носії. Містить вказівку на вид (марку) Товару та номінал.

Переможець, що передає (реалізує) паливні талони повинен бути власником товару (палива, що є предметом закупівлі), для підтвердження у складі тендерної пропозиції подається копія договору купівлі-продажу пального у виробника (офіційного представника).

-  Учасник повинен передати (поставити) Замовнику товари, передбачені цією документацією, якість яких відповідає умовам ДСТУ (ГОСТ, ТУ).

Поставка здійснюється згідно потреб Замовника за адресою та місцезнаходженням АЗС у межах м.Коростишів Житомирська область.

Якість товару має відповідати вимогам документації та діючим в Україні нормам, щодо якості зазначених у цій документації товарів.

Приймання Товару за кількістю і якістю здійснюється представником замовника.

Замовник має право при поставці кожної окремої партії товару вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якісних показників товару та їх відповідності вимогам замовника за рахунок Учасника. В такому випадку Учасник зобов’язаний вжити заходів щодо забезпечення доставки зразків товару до компетентної лабораторії та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень на умовах та у строки, визначені замовником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару щодо якісних показників.

Очікувана вартість закупівлі визначена в порядку, передбаченому виробничими та організаційно-розпорядчими документами Замовника з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (Наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами), з урахуванням цінових даних сайту https://index.minfm.com.ua/markets/fuel/на дату оголошення закупівлі.

Мета використання Товару: для заправлення автомобільного транспорту замовника.

Розрахунок потреби на пальне у 2022 році підтверджений розрахунками планового відділу з економічним обґрунтуванням на використання пального, виходячи з основних виробничих показників:

-      фактичних видатків на пальне у 2021 році на дані транспортні засоби;

-      забезпечення суворого режиму економії енергоносіїв у плановому періоді.

                 Уповноважена особа                                       І.В.Харпатіна

                 Директор                                      Вячеслав Чернявський