Розпочато опалювальний сезон

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

04.10.2018                                                                                                                                                            №184                                                                                                                                                                                                              

Про початок опалювального сезону

2018-2019 років

Відповідно до Законів України «Про теплопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених наказом Міністерства палива та енергетики України та Міністерства житлово-комунального господарства України від 10.12.2008 року №620/368, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 31.12.2008 року за №1310/16001, Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 №630, розпорядження голови Житомирської обласної державної адміністрації від 24.09.2018 № 378 «Про завершення підготовки об’єктів господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період та початок опалювального сезону 2018/19 року», у зв’язку з кліматичними умовами, згідно діючих будівельних норм та правил, технічної експлуатації і користування, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Керівникам дошкільних та позашкільних навчальних закладів, керівникам комунальних підприємств та в.о. старостам старостинських округів Коростишівської міської ради до 08.10.2018 року завершити підготовку дошкільних та позашкільних навчальних закладів, об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, про що проінформувати мене особисто до 08 жовтня 2018 року.

2. Усім постачальникам теплової енергії незалежно від форм власності та підпорядкування, які розташовані на території Коростишівської міської ради:

- розпочати опалювальний сезон на території Коростишівської міської ради у відповідності до кліматичних умов, за умови, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря не перевищує 8°С., але не пізніше 15 жовтня 2018 року;

- у першу чергу розпочати опалення в лікувальних установах, в дитячих дошкільних, позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладах з наступним опаленням інших об’єктів соціальної сфери.

         3. Призначити відповідальних для здійснення контролю за проходженням опалювального сезону 2018-2019 років, з дотриманням Правил з охорони праці та техніки безпеки, Правил пожежної безпеки по старостинським округам Коростишівської міської ради, виконуючих обов’язків старост:

- Хом’яка В.І. - Більковецького старостинського округу;

- Юхимчук Г.В. - Віленьківського старостинського округу;

- Тарасюк С.Ф. - Вільнянківського старостинського округу;

- Шкаврон Н.І. - Здвишківського старостинського округу;

- Яблонського В.Д. - Квітневого старостинського округу;

- Радзієвського Б.О. - Кропивнянського старостинського округу;

- Вернигору В.Ф. - Щигліївського старостинського округу;

- Селюченко К.К. – Вільнянського старостинського округу;

- Волинець О.В. – Стрижівського старостинського округу.

           4. Контроль за виконання даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Підкевича Е.В.

Міський голова                                                                                                                     І.М. Кохан