• Головна
  • Новини
  • ПОВІДОМЛЕННЯ про врахування пропозицій громадськості щодо обговорення архітипу – зовнішнього архітектурного вигляду тимчасових споруд

ПОВІДОМЛЕННЯ про врахування пропозицій громадськості щодо обговорення архітипу – зовнішнього архітектурного вигляду тимчасових споруд

ПОВІДОМЛЕННЯ

про врахування пропозицій громадськості

щодо обговорення архітипу – зовнішнього архітектурного вигляду тимчасових споруд

Відповідно до ст. 21,28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011р. «Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку , будівництва та житлово-комунального господарства України 21.10.2011 №244 повідомляємо про проведення обговорення зовнішнього архітектурного вигляду тимчасових споруд та врахування пропозицій громадськості.

         Тимчасова     споруда     торговельного,     побутового, соціально-культурного чи   іншого   призначення   для   здійснення підприємницької   діяльності   -   одноповерхова   споруда,   що виготовляється з полегшених конструкцій з урахуванням основних вимог до споруд, визначених технічним регламентом будівельних виробів, будівель і споруд, і встановлюється тимчасово, без улаштування фундаменту.

            Тимчасова споруда для здійснення підприємницької діяльності може мати закрите приміщення для тимчасового перебування людей (павільйон площею не більше 30 квадратних метрів по зовнішньому контуру) або не мати такого приміщення.

           Розміщення   малих   архітектурних форм   здійснюється відповідно до Закону України "Про благоустрій населених пунктів" .

         Розміщення     тимчасових     споруд   для   провадження підприємницької діяльності здійснюється в порядку , встановленому центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері містобудування.

Архітектурний тип ТС (архітип) – зовнішній архітектурний вигляд ТС із розміщенням інформації про її власника (користувача), назви продукції/або послуг, які надаються. При розташуванні ТС відповідно до схеми розміщення ТС застосовуються типові ТС.

Комплексна схема розміщення ТС – схема розміщення ТС на території населеного пункту або його частині.

         Замовник – Коростишівська міська рада.

Розробник – ТОВ ТАМ «Архіград»

Ознайомитись з архітипами тимчасових споруд можна у приміщенні відділу містобудування та архітектури Коростишівської міської ради (м.Коростишів, вул. Дарбіняна,1 а тел. 5-28-24) та на сайті міської ради.

Архітипи