• Головна
  • Новини
  • ПОВІДОМЛЕННЯ про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

ПОВІДОМЛЕННЯ про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

 ПОВІДОМЛЕННЯ про врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації щодо розробки «Детального плану забудови земельної ділянки за  адресою: м. Коростишів, вул. Давида Гофштейна,11-Б, згідно рішення сорок першої сесії Коростишівської міської ради сьомого скликання від 10.10.2017 року №253 «Про розроблення детального плану території».

  Замовник : Коростишівська міська рада.

 Розробник: ТОВ Астерія +.

          Мета розробки ДПТ: Визначення містобудівних потреб з метою впорядкування та розпланування території для будівництва та обслуговування індивідуального гаража.

 Ознайомлення з матеріалами ДПТ: у приміщенні відділу містобудування, архітектури та будівництва Коростишівської міської ради (м. Коростишів, вул. Дарбіняна, 1А тел. 5-28-24) .

        З 14.05.2018 року по 14.06.2018 року триватимуть громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану по вищезазначеному об’єкту.

 Замовник : Коростишівська міська рада (забудовник гр.Соловей Андрій Дмитрович)

        Розробник: ТОВ Астерія+.

        З відповідною проектною документацією (техніко - економічними показниками, графічними матеріалами, складом, метою та змістом містобудівної документації та ін.) можна ознайомитись в відділі містобудування та архітектури Коростишівської міської ради за адресою: м. Коростишів, вул. Дарбіняна, 1А, тел. 5-28-24 або на сайті Коростишівської міської ради (Korostyshiv.osp-ua.info).

        Пропозиції (зауваження) просимо подавати до 14.06.2018 року до Коростишівської міської ради за адресою: м. Коростишів, вул. Володимирська, 1, тел. 5-83-03.

      Відповідальний за організацію розгляду пропозицій: керуючий справами виконавчого комітету Коростишівської міської ради.

            18 червня 2018 року відбудеться громадське обговорення детального плану забудови земельної ділянки за адресою: м. Коростишів, вул.Давида Гофштейна,11-Б

        Місце проведення: Коростишівська міської рада (сесійна зала) вул. Володимирська, 1, початок о 15.00 год.»

Детальний план,1