Увага! Розшукуються військовослужбовці

  На виконання листа Житомирського зонального відділу Військової служби правопорякку від 02.11.2017 №3957: Переважна більшість військовослужбовців розуміє значимість та важливість завдань, які стоять перед Збройними Силами України, необхідність підтримання високого звання захисника Вітчизни. Дуже прикро визнавати, що поміж військовослужбовців Збройних Сил України є такі, які не розуміють тієї відповідальності, яку покладає на них держава у ці буремні для нашої країни часи, у той час, як вони повинні, навпаки, бути прикладом бездоганного та самовідданного служіння Батьківщині, бути охоронцями України, стояти на варті справедливості та честі.
  Вчинки деяких військовослужбовців здатні перекреслити усі позитивні надбання іміджу Збройних Сил України На даний час поширеними є випадки самовільного залишення військових частин або місць служби військовослужбовцями. Нажаль до числа цих військовослужбовців входять і уродженці Житомирщини. Станом на 30.11.2017 року у рзшуку перебуває 12 військовослужбовців, які призвані до Збройних Сил України через Коростишівський ОМВК та проживають у Коростишівському районі. Керівництво Збройних Сил України та Військової служби правопорядку у Збройних Силах України стурбовані таким станом справ, які підривають боєздатність військ та унеможливлюють якісне виконання завдань, спрямованих на захист нашої країни. Військовослужбовці, які самовільно залишили військові частини або місця служби повинні повернутися до місця служби та звільнитись зі служби. 
  Керівникам підприємств, установ району, виконавчим комітетам сільсьхих та міської рад просимо сприяти Житомирському зональному відділу Військової служби правопорядку у розшуку та поверненні військовослужбовців, які самовільно покинули військові частини.
  За довідками звертайтеся за телефонами: - тел.5-29-06,  відповідального за організацію розшуку військовослужбовців при Коростишівському ОМВК Лосінського Артема Івановича, адреса м.Коростишів, вул.Семінарська, 20; - телефон 0412-22-07-40 Житомирського зонального відділу Військової служби правопорядку, адреса 10014 м.Житомир, вул В.Бердичівська, 17.