Вчи мову- виходь у світ

З метою сприяння вивчення англійської мови як мови міжнародного спілкування в публічній бібліотеці діє клуб вивчення англійської мови для дітей віком 7-10 років.  

mova 1  mova 2

6 жовтня  2017 року  було продовжено роботу клубу вивчення англійської мови, на який завітали:  заступник міського голови Денисовець Ю.М., начальник відділу культури та туризму міської ради  Хмельова О.Л, та директор публічної бібліотеки Порхун Л.В.
 У  виступах Юрія Миколайовича та Олени Леонідівни  було зазначено, що знання іноземної мови завжди було ознакою високої культури, освіченості. Іноземним мовам належить важливе місце у суспільстві, це не лише вимога часу, а й  нагальна необхідність.
 Директор публічної бібліотеки Л.В.Порхун  побажала успіхів у роботі клубу і наголосила, що клуб працює завдяки підтримці спонсора В.М.Сінькова, директора СП "Іскор
                                       mova 3   mova4

Музичні вітання учасникам клубу подарували учні дитячої музичної школи - вихованці  викладача Зінаїди Грабар - Софія Дубівка та Катерина Федосєєва. По закінченню занять  приємним сюрпризом  для учасників клубу був солодкий стіл, про який подбав В.М.Сіньков.       

mova 5